Het succesverhaal van Heidi- ‘Eet Gewoon’: dat was precies wat ik zocht bij een diëtiste.

//Het succesverhaal van Heidi- ‘Eet Gewoon’: dat was precies wat ik zocht bij een diëtiste.

Het succesverhaal van Heidi- ‘Eet Gewoon’: dat was precies wat ik zocht bij een diëtiste.

‘Eet Gewoon’: dat was precies wat ik zocht bij een diëtiste. ‘Gewone’ voedingsmiddelen uit de schijf van vijf, waarmee ik eventueel zelf iets bijzonders kan maken. Zo kwam ik bij Marlissa terecht.

Zij heeft mij geholpen goed inzicht te krijgen in mijn eigen voedingsgewoonten. Die waren weliswaar niet eens zo slecht (gelukkig). Maar Marlissa had wel degelijk wat eye-openers voor me.
Ik gebruikte bijvoorbeeld veel te weinig zuivelproducten en werd me ervan bewust dat ik ook gezonde en verantwoorde voedingsmiddelen niet maar onbeperkt kan eten (zoals noten, avocado, fruit).
Zo hielp Marlissa mij om mijn voedingsgewoonten aan te passen naar een evenwichtig voedingspatroon. In combinatie met meer beweging ben ik inmiddels ruim 7 kilo kwijt. De voedingsvariatielijst is een ontzettend handig hulpmiddel. Tussendoor kon ik van alles vragen via de mail of app. De gesprekken waren prettig, niet belerend en getuigden van inlevingsvermogen.

Kortom, blij dat ik bij ‘Eet Gewoon’ terecht kwam. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met de tools, tips en stimulerende woorden van Marlissa nu GEWOON zelf verder kan.

By | 2018-01-04T11:26:53+00:00 januari 4th, 2018|Succesverhalen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment