Het succes verhaal van Paul

//Het succes verhaal van Paul

Het succes verhaal van Paul

Marlissa ken ik vanaf de middelbare school aangezien we elkaar al een tijd niet hadden gezien en/of gesproken was het tijd om bij te praten. Door de jaren heen ben ik zwaarder geworden en Marlissa probeerde mij toen al bewust te maken van mijn keuzes.

Naar mate het gesprek vorderde realiseerde ik me dat het een goed idee zou zijn om een keer een afspraak te maken om bij haar op consult te komen om het te hebben over voeding.

Het heeft nog even geduurd voor dat ik uiteindelijk op gesprek ging want laten we eerlijk zijn, open zijn over je verkeerde eetgewoonte is niet makkelijk.
Toen ik eind juni 2017 een foto van mij zelf zag wist ik dat het tijd was om er nu mijn voedingspatroon te veranderen
Al snel kwam ik er achter dat het helemaal niet erg is om je daar over te praten. Want elke dag is weer een nieuwe kans, een nieuwe kans naar succes.

Mijn grootste valkuilen zijn het avondeten. Vooral omdat als ik laat thuis kom van mijn werk geen zin om nog een hele uitgebreide maaltijd op tafel te zetten.
Door alle tips en trucs van Marlissa heb ik geleerd dat het helemaal niet lang hoeft te duren om een gezonde en verantwoordelijke maaltijd op tafel te zetten.

Met alle adviezen en informatie van Marlissa ben ik veel bewuster gaan nadenken over voeding wat niet kan en mag maar vooral wat er wel allemaal mag. In een half jaar tijd ben ik 10 kilo afgevallen dankzij alle tips, trucs en adviezen die Marlissa mij heeft gegeven.

By | 2018-02-27T20:10:29+00:00 februari 27th, 2018|Succesverhalen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment